📢📢📢Uuel aastal uue hooga, toome sisse väikesed muudatused, et paremini toimida.📢📢📢 Meie talu toimib järjest enam iseteeninduse põhimõttel ja suure usaldusega teie vastu. Need kolm suve on näidanud, et Teid saab usaldada. Ja järjest vähem tuleb siia neid inimesi kes jooksevad kritiseerides läbi.
Palun ära tule kui sa ei hooli loomadest...kui sa lased lastel loomi lüüa... kui sa lubad oma lapsel kana pähe panna ja neid kõrgelt lennutada... kui sa eirad kõike mis lubatud ja keelatud. Kui sa tuled suhtumisega, et me oleme turismi objekt ja korjame nagunii päeva lõpus laibad kokku. Ma usun, et nii mõnigi tunneb end siin ära. Palun ära tule meie juurde.
Me ootame neid kes tulevad siia nautima loomade seltskonda...perega koos avastama...teid kes võtavad aja maha ja hoolivad enda ümbritsevast. Kui sa tunned end vabalt ja koduselt meie juures ja käitud siin nagu enda kodus ( kodus ju ei viska prahti maha ja ei tee oma lemmikloomale viga ) .

Mis muutub...
♡Sissepääsu tasu muudame viielt eurolt seitsmele. Hinna sees on jätkuvalt ka loomade/lindude söötmiseks söögid aga võite alati ka ise midagi kaasa haarata. Sest olenevalt külastajate hulgast on ka väljapandav söögikogus piiratud.
♡Sünnipäeva pidamises sama hinna muutus.
♡Meie juurde jõudes ei pea Te enam ette helistama ega väravas oma tulekust teavitama. Kui tuled kohale ametlikel lahtioleku aegadel, siis tunne end nagu kodus ja liigu kõikjal kuhu on lubatud minna. Kõikide loomade aedadel ja väravatel on juhendavad sildid. Palun loe need läbi kas selles postituses või siis koos lastega kohapeal. Kui näed tõkkepuud või keelavat silti, siis sinna ära mine 😉 Pererahvast keegi liigub siiski enamus ajast territooriumil või on kinnistu piires, aga kuna tegemist ja toimetamist on palju siis üritame teha elu natuke stressivabamaks nii enda kui ka teie jaoks. Kui soovid külastada mingil teisel kellaajal või päeval siis anna julgelt teada kirjutades või helistades.
♡Väljasõite loomadega me enam ei tee. Kuna talus on palju toimetamist siis lihtsalt ei jõua. Ja ega loomadki sellest väga ei vaimustu.
♡Avame väikese taluturu, kus saate iseseisvalt osta mune, hoidiseid, kitsepiimatooteid, värskeid juurvilju ja veel erinevaid toodanguid.