Avame see aasta esimest korda taluväravad talvevõlumaa meeleolus.
Loodetavasti tuleb maha ka ilus kohev lumi ja tekitab veel erilisema jõulutunde. Meie jõulumaa on nagu päris talu elu ikka. Kõik loomad on sõbralikud ja ootavad tähelepanu . Kõikide loomade juurde saate aedadesse, neid sööta, paitada ja kallistada. Teid ootavad ees veised, hobused, ponid, kitsed, lambad, küülikud, sead, haned, pardid, kanad ja kindlasti keegi veel. Loomadele mõeldud toidukraam on kohapeal olemas, aga alati võite ka ise kõike kaasa haarata.
Me ei tekita tohutul hulgal tegevusi sest külma ilmaga ei jõuaks te neid nagunii kõiki läbi teha .Meie jõulumaa eesmärgiks on teid kõiki kutsuda nautima rahulikult jõuluaega ja talvist õues olemist sõbralike loomade keskel . Meeleolu tekitamiseks ei puudu jõulukaunistused, mõnus jõulumuusika ja mis kõige parem….kõik jõulu lõhnad. Tekitame ühe mõnusa jõulu tunde.
Peomajast tekitame ühe vahva usinate päkapikkude kohviku ,kus kerkib üle kogu talu piparkookide, glögi ja kuuma kakao lõhn .
Süütame lõkke, mille ääres saate oma lastega vahukomme küpsetada ja pimeduse saabude lähevad põlema kõik jõulutuled mis valgustavad ära kõikide meie loomade aiad .

Julgematega suundume päeva lõpus meie metsa laternamatkale. Lastele ja ka täiskasvanule on see pime talvine mets ühtlasi põnev aga ka natuke hirmutavalt ilus .

Hinnad :

*Kui soovid tavakülastust. Lihtsalt ilusa talveilmaga külla tulla ja loomi nautida ning mõne vahva talvise pildi teha siis sinule on hinnaks 7€ inimene

*Juhul kui sa soovid osaleda piparkoogi töötoas, nautida kuumi jooke ja saada osa ka väikesest kehakosutusest siis sinule on hinnaks 13€ inimene (kindlasti eelnevalt registreeri enda tulek ja kui palju inimesi )

*Kui soovid osaleda kõiges … töötuba, jook, söögiamps ja ka minna metsa avastama siis sinule on hinnaks 15€ inimene (kindlasti eelnevalt registreeri enda tulek ja kui palju inimesi )

10.12 ja 16.12 saate fotonurgas kasutada ka fotograafi teenust. Kohale tuleb Fotograaf Katrin Merisalu, kellega saate isiklikult kokkuleppida endale sobivad minisessioonide ajad.

Avame väravad kell 12:00 ja sulgeme kell 18:00
Gruppide jõulumaa toimub nädala sees! Kõik ajad juba broneeritud ! Kohtume gruppidega kevadel või 2024 aasta jõulumaal.